GOLDEN TULIP MASTBOSCH HOTEL BREDA

Golden Tulip Breda Hotel Mastbosch

Hotel in Breda, Het Golden Tulip Mastbosch Hotel****

Het Golden Tulip Hotel Breda een viersterrenhotel in de "Nassaustad" Breda, een hotel waar modern comfort aansluit bij een sfeervolle historische ambiance. Het Mastbosch hotel dat net zoals het historische centrum van Breda, het nabij gelegen Ginneken en het eeuwen oude bos het Mastbos een plek is met karakter en geschiedenis.

Benieuwd naar onze hotelkamers?

Zowel de zakelijke gast als de toerist vindt in het Golden Tulip Mastbosch een hotel met allure. Het hotel voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals gratis Wi-Fi en gratis parkeren, verzorgd alles voor u tot in de puntjes. Verschillend van zakelijke vergaderingen tot aan een high tea met vrienden en familie in Breda.

Even een kijkje nemen in ons Grand-cafe

Het Mastbosch hotel Breda is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg de A16 en is perfect gelegen voor de reizende zakelijke gast. Breda tussen de metropolen Rotterdam en Antwerpen is het perfecte middelpunt voor de zakelijke gasten.

Bekijk onze Zalen!

Met het Ginneken op loop afstand en het stadscentrum, de woonboulevard en het station van Breda op 10min. rijden zorgd er voor dat het Mastbosch hotel u een rustgevend verblijf kan garanderen net buiten het centrum van Breda.

Webcam: U kunt nu ook  Live  een kijkje nemen (klik op "streaming" voor bewegende beelden). 

WIFI: Gratis WIFI in het hotel, grand-café en op het terras.
Parkeren: Gratis parkeren bij het hotel

Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen in het Golden Tulip Mastbosch Hotel!

Hotel informatie

Hotel in Breda voor zakelijk of toerist

Golden Tulip hotel Breda, een pand met geschiedenis, gebouwd in 1897, biedt een historische ambiance voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor de ontspannen weekendjes weg in Breda. 47 kamers en suites gedecoreerd in klassieke stijl en 10 vergaderzalen geschikt voor 4 tot 100 personen. Voor diners, recepties, bruiloften en feesten kunnen wij tot 225 personen ontvangen.

Het hotel is gesitueerd in de prachtige natuurlijke omgeving van Breda.  In het hotel faciliteren wij voor iedere gast een prettig verblijf. Het Golden Tulip Mastbosch hotel gelegen aan de rand van het eeuwen oude Bredaas bos, het Mastbos waar de Nassau ’s” vroeger hun jacht verwezenlijkte geeft de natuur liefhebbende gast voldoende ruimte om te wandelen of fietsen. Onze receptionist zal u en uw gezelschap met alle plezier voorzien van fietsroutes en/ of wandel routes door natuur.

 

Van een zakenlunch, diner, meeting tot training dit Golden Tulip hotel biedt u alle benodigdheden voor een succesvolle bijeenkomst in Breda. in het gehele hotel bieden wij u gratis wifi aan. Bij het hotel is er mogelijkheid tot gratis parkeren.

Met Breda als het centrale middelpunt voor het zakelijke verkeer vanuit Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven maakt Breda een perfect middelpunt voor de zakelijke ontmoeting.  Het Golden Tulip Mastbosch hotel in Breda is zeer goed bereikbaar vanaf de A16 en A58, prima bereikbaar met het openbaar vervoer zorgt ervoor dat de ligging van het hotel perfect is voor de zakelijke gasten.