GOLDEN TULIP MASTBOSCH HOTEL BREDA

Golden Tulip Breda Hotel Mastbosch

Welkom bij Golden Tulip Mastbosch Hotel

Prachtig gelegen aan de rand van het Mastbos, in de buurt van het historische centrum van Breda, is dit elegante 4-sterren hotel een oase van rust voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Ons hotel ligt in een prachtig gerestaureerd 19e-eeuws gebouw met alle moderne comfort. Wij zijn het gehele jaar open en bieden 47 kamers en suites, variërend van Comfort tot Deluxe, een stijlvol restaurant en ruime vergaderfaciliteiten.

Ons toegewijde personeel belooft u een warm welkom en zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een aangenaam en ontspannend verblijf. De omgeving biedt vele fiets- en wandelpaden die ideaal zijn voor natuurliefhebbers en ons team van receptionisten zullen blij zijn om u te helpen om u alle informatie te geven die u nodig heeft voor het verkennen van het gebied en de stad Breda.

Breda is een centrale locatie voor zakelijke bezoekers van Rotterdam, Antwerpen of Eindhoven en is daarmee een ideale ontmoetingsplek voor alle zakelijke gasten. Geniet van een heerlijk ontspannen verblijf in het historische Golden Tulip Mastbosch Hotel.

U kunt ook reserveren met de HotelForYou-app die beschikbaar is op de iPhone, BlackBerry en Android.

Hotel informatie

Golden Tulip hotel Breda, een pand met geschiedenis, gebouwd in 1897, biedt een historische ambiance voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor de ontspannen weekendjes weg in Breda. 47 kamers en suites gedecoreerd in klassieke stijl en 10 vergaderzalen geschikt voor 4 tot 100 personen. Voor diners, recepties, bruiloften en feesten kunnen wij tot 225 personen ontvangen.

Het hotel is gesitueerd in de prachtige natuurlijke omgeving van Breda.  In het hotel faciliteren wij voor iedere gast een prettig verblijf. Het Golden Tulip Mastbosch hotel gelegen aan de rand van het eeuwen oude Bredaas bos, het Mastbos waar de Nassau ’s” vroeger hun jacht verwezenlijkte geeft de natuur liefhebbende gast voldoende ruimte om te wandelen of fietsen. Onze receptionist zal u en uw gezelschap met alle plezier voorzien van fietsroutes en/ of wandel routes door natuur.

Van een zakenlunch, diner, meeting tot training dit Golden Tulip hotel biedt u alle benodigdheden voor een succesvolle bijeenkomst in Breda. in het gehele hotel bieden wij u gratis wifi aan. Bij het hotel is er mogelijkheid tot gratis parkeren.

Met Breda als het centrale middelpunt voor het zakelijke verkeer vanuit Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven maakt Breda een perfect middelpunt voor de zakelijke ontmoeting.  Het Golden Tulip Mastbosch hotel in Breda is zeer goed bereikbaar vanaf de A16 en A58, prima bereikbaar met het openbaar vervoer zorgt ervoor dat de ligging van het hotel perfect is voor de zakelijke gasten.